Post by sketkompbumrelu on Feb 28, 2022 9:59:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beholder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beholder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор кристала ▞▞▞
▞▞▞ Beholder 2022 version ▞▞▞
Волите га, увек му се враћајте.
Једна од најбољих игара на овом свету
Beholder Przygodowe bleu
Волео сам ову игру, али сада, ако нећу сачувати свој напредак, почињем поново на истом месту сваки пут када затворим игру.
Другачији преокрет у игри, више не постоји таква ствар као што је приватност и скоро све је нелегално.Држава вас именује да вас шпијунира и морате послушати или сносити последице. Био сам задубљен у то сатима, добио сам неколико различитих завршетака. Било ми је тешко да зарадим хиљаде долара које су деци потребне да их одрже у животу и понекад имам проблема да кликнем на ствари, али осим тога, уживао сам у томе.
Beholder ผจญภัย uosy
Није лоше до сада. Играо сам само 15 минута пре него што је тражио да га оценим. Ажурираћу када будем имао мишљење о томе.
Купио сам целу игру након што сам играо демо и не дозвољава ми да је преузмем, решите овај проблем
Молимо додајте још приче или лајкујте поглавље.
Одлична игра, вреди купити пуну верзију
Изгледа забавно до сада
Не разумем. Премиса шпијунирања људи ми се тотално гади јер сам и сам одрастао у тоталитарној држави. Не тако лоше као Источна Немачка, али довољно лоше. Мислим да је ово ужасна, изопачена идеја.
Ово је ОДЛИЧНА игра, волим причу иза ње и референце на причу "1984" током целе игре.
Завршио сам игру раније, али стално се враћам да проверим различите опције. Свиђа ми се.
Желите поврат новца, плс. Играно око 2 сата максимално. Отишла у кревет пробудила се све то на страном језику. Нисам сигуран како да га вратим. Дакле, губитак новца ако се не поправи. Ти
кул уврнута игра
Забавна игра и веома је лако постати зависник. Мој највећи проблем је што је новац тешко доћи и што је веома важно да се добро уради. Такође, враћате се на почетак када изгубите. Упркос томе, забавно је.
За игру коју купите сигурно се често руши. Игра се више не учитава након почетне сцене. Само се потпуно затвара. То је одлична игра на мом рачунару, али није вредна тога за телефон. Ви заиста морате да поправите ово или да издате повраћај новца.
Забава и убијање времена
Сматрам да је ова игра занимљива, играна је само кратко време, али је закачена
Зашто сам платио новац за ово само да бих открио да је текст сада на другом језику, који не разумем. Ово се догодило након новог ажурирања. Штета јер је до тада била добра утакмица.
Грешка у валидацији не може да игра игру
Ова игра је невероватна! У почетку изгледа тако једноставно, али брзо постаје јасно да није све како изгледа. Пао сам и победио у најнеочекиванијим тренуцима. Иако се слажем да је игра релативно кратка, има толико завршетака да на крају пролазите кроз вишеструко играње само да бисте видели шта се дешава. Дефинитивно препоручујем.
Ако покушам да покренем нову игру, не могу да завршим прву мисију са станаром у стану 2 неће постојати, не могу да је завршим, чак и ако деинсталирам и поново инсталирам игру, он се и даље неће појавити
Не ради, поправите
Свиђа ми се игра, међутим, шљунак се увек претвори у црну и наранџасту збрку након неколико минута сваки пут када је играм. Молимо поправите (уређај: Леново А7000)
Talking Ben the Dog Zábava suv
Beholder Macera Oyunları mol
волим то
Изузетна игра, јединствена
Добра игра, али има празнина које треба попунити. Нисам сигуран да ли је то грешка, али све камере које сам инсталирао пре завршетка првог задатка су нестале када сам их поново учитао! Ажурираћу рецензију док играм даље.
Осећајте се кривим уживајући у томе, али је веома забавно.
Лудо али забавно
Усисан. Нема шта да се ради.Понестало ми је ствари које треба да радим након неког времена и никада нисам имао нове задатке.
плаћена верзија неће радити. обрисали кеш и податке апликације. деинсталиран и поново инсталиран. ЛГ стило 4
Одлична игра, само бих волео да је игра дуже
Волим игру пре него што сам могао да је играм, али када је изашло више ажурирања нисам успео и наставила је да се руши. Волео бих да могу да смањим резолуцију у подешавањима, али не могу. Ако то урадите, оценио бих 5 звездица. Добио сам нови телефон па се надамо да сада ради.
Одлично
Beholder சாகசம் ksd
Поново учитај симулатор.
врати ми новац молим те