Post by sketkompbumrelu on Feb 28, 2022 10:20:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačni zlatni hack ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
Previše prokletih dodataka. Svaki put kad moja kćer igra, moram zaobići dodatke koji vode do playstorea. Ne možete odbaciti dodavanje prije isteka timera. Vrlo jako jako neugodno
Pre glupa igrica uvijek mi stisne skici kad nezelik skočiti zato dajem jednu zvjezdicu
Besplatne Online Igre
Odlično❤️
Bottle Flip 3D Casual dwk
Bottle Flip 3D פנאי ppr
Ok, uspio sam do razine 300-301 i neće prijeći tu razinu. Molimo riješite ovaj problem. Ne želim da to bude razlog zašto deinstaliram ovu igru.
ova igra je najbolja
preuzimanje datoteka Bottle Flip 3D .apk za Android. Bottle Flip 3D · preuzimanje datoteka Bubbu – My Virtual Pet Cat .apk za Android.
Ova igrica je super želim vidjeti bottle flip 2d i 1d
Najbolja. Igrica. Na. Svijetu
Bottle Flip 3D معمولی kgly
Sviđa mi se ova igrica, gotovo da nema reklama i to je čini ugodnom za igranje. Dio igre (moj omiljeni dio) je da možete spremiti dragulje da biste dobili novu stvar za okretanje.
OMG, sviđa mi se ova igra, tako je zabavne igre, možete se družiti s različitim bocama i puno izazova, tako da je to 5 ⭐
do pohlepe s oglasima. kakav je smisao ako stavite reklame ako igrač neće igrati vašu igru godinama. jer zbog velike pohlepe stavljate dosadne oglase svaki put čak i kada razina nije završena. glupi izdavač
Dobra je aplikacija samo napravite malo samo malo lakše
Jedini razlog zašto sam ovome dao 3 zvjezdice bio je taj što bih uvijek umro kada ništa ne bih dirao. 2. Malo sam bio afk kad sam se vratio na telefon umro sam kad se nisam micao. Ovo me uvijek rasplakala. Možete li ovo popraviti.
Ok ako nemas int
Lijepo na početku, ali onda postaje monotono. I PREVIŠE OGLASA KOJE NE MOŽETE NI PRESKOČITI!! TAKO JE IRITANTNO!!
Dao bih joj 5 zvjezdica, ali ne znam zašto je ovo igra za sve jer zašto je ova igra bazirana na horor filmu zbog TV-a osjećam se kao da je netko izašao s tv-a
glupa igraaaaaaaaaaaaa
Nevjerojatna aplikacija!!!Hvala vam na ovoj aplikaciji koju sam danima pomicao dolje! Konačno mi je netko pročitao misli!!
super nema glazbe
Igra je cool
Mislim da je to samo jedna od onih igara u kojima je kreativna, zabavna i uzbudljiva za djecu da bi možda mogli okretati boce na stolu ili stolici kao što je to inspirativno jer mogu okretati bocu bilo gdje, a također STVARNO stvara ovisnost na dobar način. ali samo mislim da je to jedna od onih igara pa sam joj dao ocjenu 5 ⭐
jedino što me uznemirava je da postoji oglas u sredini igre, a kada je oglas gotov, igra je gotova
Ako ste zainteresirani provesti ostatak svog života odugovlačeći s bezvrijednom igrom, samo naprijed trošite svoje dragocjene sate i posvetite ih nebrojeno puta okretanjem boca kako biste otključali kožu za svoju bocu koja vam neće dati prednost u igri, ali samo izgledajte tako malo malo hladnije. Vjerojatno možete reći da meni ova igra nije omiljena jer je cijeli cilj besmislene igre natjerati vas da igrate dovoljno dugo da možete izdržati beskrajne reklame. Preporučam da ne kupujete ovu aplikaciju.
Prilično zabavno, ali dodaci su smiješni i pokušao sam preuzeti igru na svoj telefon bez dopuštenja
Nevjerojatan sjajan način da prođete vrijeme u dugoj vožnji automobilom. Prošao sam prvih 10 razina za 10 - 15 minuta, jedina loša stvar je što je trebalo neko vrijeme za preuzimanje, ali to je bilo zato što nisam imao wifi pa sam ja kriv u zaključku ništa loše
Mislim da je to stvarno zabavna igra i učinilo mi se da je zavolim puno više kada sam saznao da postoji vanjski svijet, stvarno je cool
razina 35 ako sletite na stražnju stranu skateboarda neće raditi
Igrica je odlična ali dosta je lagana tako da 4 zvjezdice
Bottle Flip 3D கேஷுவல் wct
Kao što svi kažu, dobra je igra. Ali prestanite se žaliti jer postoje reklame. Što mislite kako drugačije igre ostvaruju prihod od oglasa? Samo uključite način rada u zrakoplovu smh
super igra
Stvarno volim ovu igru. Kao prvo, vrlo je zarazna, a drugo je stvarno korisna igra za oslobađanje od stresa. Jedini problem je što nakon nedavnog ažuriranja ne razumijem što se dogodilo, ali se ne otvara. Izbrisao sam ga i ponovno instalirao, ali i dalje se ništa nije dogodilo i dalje se ne otvara...popravite ovo. Obožavam ovu igru i ne mogu je igrati od prošlog tjedna.
To je loše
Brain Out: Can you pass it? Puzzel wwm
Ja sam najači bre aaaa
Vau kako je super, pogotovo grafika i svojevrsna strateška igra jer morate napraviti dovoljno snage i ravnoteže
Ova igra je sranje... Kao da su stvari na pogrešnom mjestu i ima reklame tu i tamo
ova igra je stvarno super, sviđa mi se fizika u načinu na koji radi i tako je samo zabavna igra za igranje da je također jako zarazna, ali osjećam da bi trebao postojati mehanika u kojoj kada boca udari o pod, boca se zapravo razbije kao milijun komada jer bi to bilo cool, ali i dalje mislite da je ova igra stvarno super. preporučam
U redu igra, u redu premisa, nisam puno truda uložio da igra bude ugodna za igrače i razlog zbog kojeg sam deinstalirao: previše jebenih oglasa, odvelo bi me na stranicu za preuzimanje igre u oglasu, a da nisam ništa kliknuo ili moje dopuštenje. Molim vas, riješite se toga, nasilno ste me usmjerili na stranice na koje ne bih htio ići, bez mog pristanka.